U BENT HIER: Sofim › Consult › Sofim On Site (S.O.S.)

Sofim On Site (S.O.S.)

Een hekel aan administratie? Een zieke personeelsverantwoordelijke? Sociale inspectie voor de deur? Een kluwen aan papierwerk maar geen overzicht of structuur? Hopeloos achterop met aanvragen van tewerkstellinsgpremies of dimona-aangiftes?

De mobiele personeelsdienst van Sofim komt naar u toe!

In veel KMO’s  is de zaakvoerder niet alleen manager, maar ook: boekhouder, marketingverantwoordelijke, magazijnbeheerder… én personeelsverantwoordelijke. Vaak leidt een gebrek aan administratieve opvolging en tijd daarom tot een kluwen dat enorm veel tijd, geld en zorgen kost.

 
Als ervaren HR-dienstengroep weet Sofim dat veel van onze ondernemers in feite alleen met hun core-business willen bezig zijn, en al het papierwerk er vaak teveel aan is. Hoewel het superbelangrijk is, zijn de Dimona-aangiftes, loonverwerkingen, sociale bijdragen of zelfs allerlei tewerkstellingspremies een ‘ver-van-mijn-bed-show’ voor hen.
 
Sofim wil deze ondernemers ondersteuning op maat bieden. Sofim breidt zijn dienstenpakket daarom uit met een ‘mobiele personeelsdienst’: Sofim-On-Site, die ter plaatse komt en alle personeelsperikelen kort en krachtig van de baan helpt.
 

Zolang u wilt, wanneer u wilt

Samen met u bekijken we wat er te doen staat en maken we een plan van actie op. Onze consulent kan éénmalig langskomen om orde op zaken te stellen (implementatie klasseersysteem, plan van aanpak, wegwerken administratie, …) een vaste dag per week of per maand langskomen of zelfs een afwezige HR-verantwoordelijke (ziekte, zwangerschap, …) voor onbepaalde tijd vervangen. 

Wie sturen we?

Onze consultants zijn hooggekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde professionals die zijn geselecteerd na zorgvuldige screening door Sofim Dienstengroep. Wij bieden hen de nodige opleidingen aan en zorgen ervoor dat ze permanent toegang hebben tot de Sofim- expertise en know-how. (juridische dienst, studiedienst, sociaal secretariaat, …)

Wat kunnen we voor u aanpakken?

- dimona-aangiftes
- loonfiches opmaken
- opmaak functie-omschrijvingen
- contracten opmaken
- uitzendformulieren invullen
- roosterplanning opmaken
- arbeidsreglement opmaken
- optimaliseren van personeelsprocessen
- …
 

Klik hier voor meer informatie en contact.​

Klik hier voor een getuigenis van een tevreden klant.​​